KGL-gruppen


KGL-gruppen blev etableret af to mænd, som stod med benene i hver lejr. Dennis Biolzi Krog, som gennem mere end 30 år har arbejdet selvstændigt og indenfor rengøringsbranchen på den ene side og Jesper Guldborg Løgsted på den anden side, som besidder en bestemmende rolle på en større Sjællands virksomhed, hvor han bl.a har ansvar for virksomhedens drift og vedligeholdelse.

Dennis ledte efter nye udfordringer og Jesper ledte efter de rigtige hænder til at holde arbejdspladsen ren. Derfor dannede de to KGL-gruppen - for skal man have gjort noget ordentligt, må man gøre det selv.


I dagligdagen drives KGL-gruppen af Dennis Biolzi Krog, som med sine mange års erfaring og uddannelse indenfor rengøringsbranchen er en stabil arbejdskraft for selv den mest genstridige snavs, komplicerede skimmel infestation eller blot til en hurtig vurdering af din opgave. Dennis sørger for, at det er den mest kompetente person, som kommer ud på netop din opgave. Dennis' mange år i branchen gør, at han hurtigt kan danne sig et overblik over opgaven og derfra vurdere, hvilke kompetencer den pågældende medarbejder skal besside, for at kunne varetage opgaven rettidigit, korrekt og til din tilfredshed.
Jesper Guldbog Løgsted arbejder bagom scenen med de økonomiske og praktiske fornødenheder og sørger bl.a. for, at vores personale har de rette remedier til at klare opgaverne for at sikre, at kvaliteten forbliver i fokus.

Hos KGL-Gruppen har vi fokus på kunden og kvaliteten i vores arbejde og derfor udliciterer vi vores marketingopgaver til Løgsted Kommunikation, som bl.a. vedligeholder vores hjemmeside, online tilstedeværelse og generel markedsføring af virksomheden.