Vi er eksperter i fjernelse af skimmelsvamp

Har du mistanke om skimmelsvamp, så tøv ikke med at kontakte os da netop behandling af skimmelsvamp er vores spidskompetence.

Hos KGL – Gruppen benytter vi den nyeste og mest nøjagtige form for testudstyr, så vi kan lokalisere og efterfølgende fjerne skimmelsvamp i din ejendom eller bolig. Vi følger en fast handlingsplan, som virker. Den tilpasses blot, så vi tager højde for din specifikke situation.


Certificerede i mycometertests

Hos KGL -Gruppen bruger mycometertests, når vi bliver kaldt ud på skimmelopgaver og vi er certificerede i brugen af disse udstyr.

Vi sikre os, at vi udelukkende nedriver og behandler de ramte områder. Dette giver den mest økonomiske og tidsperspektiverede fordel for dig som kunde.


Skimmelsanering i hele bygninger

Vi er specialister og har med vores mange års erfaring med fjernelse og sanering af skimmelsvamp certifikationer og remedier i orden til at klare selv den mest genstridige skimmelsvamp. Det er din sikkerhe for, at vi foretager de helt korrekte valg fra start til slut.

Skimmel kan ramme hele bygninger og derfor både forekomme i vægge, lofter, tagkonstruktioner og andet fast konstruktion. I mange tilfælde kan flere områder være berørt.


Kontakt os gerne hvis du ønsker at gøre noget ved problemet med skimmelsvamp.

Vi tager en snak og besigtiger opgaven helt gratis og uforpligtende, hvorefter vi kan give dig et tilbud og påbegynde arbejdet - også i samarbejdet med forsikring hvis det ønskes.

Få et sundt indeklima

Skimmelsvamp er decideret sundhedsskadeligt, og du bør derfor reagere, hvis du er i tvivl om du har skimmelsvamp. Når du kontakter os, tager vi en uforpligtende snak om dit behov for hjælp med skimmelsanering. Sammen lægger vi en plan for det fremadrettede forløb, så vi kan komme i gang hurtigst muligt. Når skimmelsvampen er fjernet, vil du opleve et langt bedre indeklima end tidligere.

Et typisk forløb for fjernelse af skimmelsvamp hos KGL - Gruppen kan se således ud:

  • Test for skimmelsvamp.
  • Lokalisering af kilden til skimmelsvampen.
  • Indkapsling af det berørte område.
  • Nedrivning eller grundig rengøring eller sanering af det ramte område.
  • Afsluttende test for skimmel efter sanering
  • Slutrengøring