Rengøring af institutioner

Hos KGL-Gruppen er vi specialister i skånsom og miljøvenlig institutionrengøring. Vi har stor erfaring med at udføre rengøringsopgaver, der skaber et sundt indeklima for institutionens brugere og ansatte.

Vi er rutinerede i rengøring af både større og mindre institutioner, herunder børnehaver, skoler, vuggestuer, plejehjem, dagcentre m.m. Vi tilbyder institutionsrengøring på hele Sjælland i høj kvalitet og med service i topklasse.

Rengøring af institution til konkurencedygtige priser!


Det er forskelligt fra institution til institution, hvilke krav og forventninger der er til rengøringen. For at opnå det bedste resultat for jeres institution, udformer vi en rengøringsplan, der er tilpasset til jeres ønsker og behov. Vi sørger for løbende at følge op på og tilpasse rengøringsplanen, så der kontinuerligt er hånd i hanke med forventninger, ønsker og krav for netop jeres institution.

Kontakt os og hør mere om muligheden for at få en fast rengøringsaftale - dette er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtene

Rengøring tilpasset dine behov

Vores rettesnor er tilfrede kunde. Vi ed at ikke to institutioner er ens og derfor ved vi også, at rengøring skal tilpasses den enkelte institution. Ved et samarbejde med KGL-Gruppen vil vi i tæt dialog lægge en konkret rengøringsplan for netop jeres instutition tilpasset netop jeres ønsker og behov. Vi kan naturligvis både tilbyde rengøring i dagstimerne, om aftenen eller natten, alt afhængigt at, hvad der passer jeres instutition.


Hos KGL-Gruppen tilbyder vi b.la.:

  • Almindelig rengøring
  • Allergivenlig rengøring
  • Hjælp til bedre indeklima
  • Afspritning
  • Viceværtopgaver
  • Feje og ordne udearealer
  • Rengøring af legetøj og inventar
  • Fjerne affald


Vi medbringer naturligvis selv alle materialer, men ønsker jeres virksomhed, at vi bruger specifikke materialer efterkommer vi gerne dette efter aftlae.

Ønskes det at vi bruger vores egne materialer er disse udelukkende Svanemærkede og miljøvenlige, da vi ønsker at skåne miljøet mest muligt.