Rengøring af kølefordampere

Hos KGL- Gruppen er vi eksperter i at rense og rengøre kølefordampere og køleunits i industrien. Vores erfaring viser at en beskidt fordamper ikke har optimal ydeevne og derfor er korrekt vedligehold og rengøring essentielt, for at opnå maksimal køleevne og minimal energiforbrug.

Få renset jeres kølefordampere – få et gratis tilbud


Vores hjælp til rengøring, vedligehold og rens af kølefordampere er tilpasset den enkelte kunde. Vi hjælpe både alle typer virksomheder med at holde kølefordampere fri for skidt og snavs.

Vi arbejder både på fast pris eller på timepris - til konkurence dygtige priser

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtigende tilbudVores erfaring er jeres sikkerhed

Gennem en lang årrække har vi erfaret vigtigheden i rene, vedligeholdte og funktionelle kølefordampere. Når en kølefordamper er tilstoppet, beskidt eller på anden måde komprimeret i kvalitet vil dens ydeevne sænkes markant. En velfungerene kølefordamper er derved essentiel for at opnå maksimal ydeevne og for at spare på strømmen og derved også passe på klimaet.


Hvorfor skal du vælge KGL-gruppen?

Jeres ønsker er vores rettesnor og derfor finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at holde jeres kølefordampere rene, 


Rengøring af kølefordampere kan b.la. inkludere:

  • Rens af lammeler
  • Udvendig aftøring
  • Tjek af afløb
  • Aftørring af støv på ventilatore
  • Støvsugning af kølebafler

    Med andre ord er succesen af rengøring af kølefordampere fra KGL-gruppen målt i dine ønsker og behov.

    Vi medbringer naturligvis selv alle materialer – så i bare skal fokuserer på at passe xjeres dkerneområder ci forretningen!